Slăbește sănătos: Aceste 15 alimente ajută la pierderea grăsimii corporale

Aceste 15 alimente ajută la pierderea grăsimii corporale

Dacă vrei cu adevărat să slăbești, ar trebui să fii atent la ce mănânci. Alimentele procesate în special conțin o mulțime de calorii și adaugă rapid câteva kilograme la cântar. Alte alimente, pe de altă parte, sunt adevărate arzătoare de grăsimi care stimulează arderea grăsimilor și te ajută să slăbești. Aceste 15 alimente vă vor ajuta să pierdeți grăsimea corporală.

1. Chili

Chili este un condiment deosebit de iute care încălzește cu adevărat producția de căldură a organismului. Când se consumă condimentul chili, corpul începe să transpire și apoi se răcește

2. Cafeaua

Cofeina, care este deja conținută în cafea, nu numai că te trezește, dar îți stimulează și metabolismul în același timp. Consumul de cafea crește rata metabolică bazală și organismul folosește mai multe calorii.

3. Grapefruit

Grapefruit oferă organismului pectină și vitamina C. Pectina în special promovează digestia și s-a dovedit că scad nivelul zahărului din sânge și al colesterolului. Pentru că grapefruitul conține și vitamina C, puțin suc de grepfrut pe zi te va întări.

4. Ceai verde

Ceaiul verde nu conține calorii. Și te face slăbit și sănătos. Ceaiul furnizează organismului nutrienți pentru plante și are un efect pozitiv asupra metabolismului. Substanțele amare pe care le conține ceaiul previn și poftele.

5. Migdale

În ciuda conținutului lor ridicat de calorii, migdalele sunt foarte sănătoase. Conțin o mulțime de acizi grași nesaturați, fibre și proteine care stimulează arderea grăsimilor.

6. Ananas

Ananasul oferă vitamina C, magneziu și ingredientul activ bromelaină. Bromelaina este o enzimă care descompune proteinele și

7. Zara

Calciul din zara ajută la promovarea enzimelor și hormonilor din organism care sunt importanți pentru reducerea grăsimilor. Deoarece zara conține și multe vitamine, minerale și substanțe vitale, este o alternativă sănătoasă la laptele care conține grăsimi.

8. Ghimbirul

a fost cunoscut de secole în Asia pentru efectele sale de promovare a sănătății. Acum îl puteți cumpăra în fiecare supermarket din Germania. Ghimbirul oferă organismului substanțe importante precum vitamina C, magneziu, fier și calciu. Ghimbirul are un efect antibacterian și întărește sistemul imunitar.

9. Scorțișoară

Scorțișoara vă sprijină, de asemenea, planul de a pierde grăsimea corporală. Scorțișoara nu numai că are un gust delicios și umple camera cu o aromă atmosferică, dar conține și fibre care stimulează digestia. Coaja de scorțișoară oferă minerale importante precum magneziu, fier, mangan și calciu. Mirosul eteric emanat de condimentul de scorțișoară relaxează mușchii intestinali.

10. Chia și semințele de in

Chia și semințele de in sunt, de asemenea, un însoțitor util în reducerea grăsimii corporale. Deoarece semințele se umflă în stomac și se extind într-o masă ca de jeleu, senzația de plenitudine apare mai rapid. Pentru a obține efectul potrivit, semințele trebuie luate întotdeauna cu suficient lichid.

11. Lămâi

Lămâia galben strălucitor și fructată previne răceala prin conținutul său ridicat de vitamina C și susține vindecarea rănilor. Cantitatea mare de vitamina C continuta de lamaie stimuleaza si metabolismul si astfel favorizeaza arderea grasimilor.

12. Spanacul din frunze

Spanacul din frunze are foarte puține calorii și, pe lângă zinc și magneziu, conține multe vitamine precum vitamina C, vitamina A, B6, potasiu, calciu și magneziu. Pe de o parte, spanacul sprijină pierderea în greutate și arderea grăsimilor, pe de altă parte, reduce și poftele de mâncare. Spanacul trebuie pregătit întotdeauna cu grijă pentru a păstra conținutul ridicat de nutrienți.

13. Ton

Tonul convinge prin conținutul scăzut de grăsimi. Cu toate acestea, aduce o mulțime de proteine și astfel te umple rapid și pentru o lungă perioadă de timp. Poate fi preparat într-o varietate de moduri – fiert, la grătar sau prăjit – astfel încât să nu aibă gust niciodată plictisitor.

14. Ulei de nucă de cocos

Uleiul de cocos reduce în mod natural pofta de mâncare atunci când mănâncă și chiar asigură că în celulele organismului sunt stocate mai puține grăsimi. De asemenea, uleiul de cocos stimulează arderea grăsimilor și stimulează semnificativ metabolismul. Se recomandă să luați o lingură de ulei de cocos înainte de masă.

15. Ouă

Ouăle sunt printre cele mai eficiente alimente care sprijină reducerea grăsimii corporale. Sunt bune pentru pierderea în greutate, deoarece conțin o mulțime de aminoacizi și sunt chiar mai sățioase decât cerealele integrale. Ouăle conțin, de asemenea, puțin zahăr și se asigură că nivelul zahărului din sânge nu crește.